Bli kontaktad av din
CUPRA-partner.

Är du intresserad av någon av våra CUPRA-modeller och erbjudanden? Vill du boka en provkörning eller kanske få en offert och beställa din nya bil direkt? Oavsett så hjälper vi dig gärna! Välj ditt ärende nedan och fyll i dina uppgifter så kontaktar en av våra rådgivare dig inom kort. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Jag har läst användarvillkoren och samtycker till behandling av mina uppgifter.
CUPRA samlar in dina personuppgifter för att kunna erbjuda dig provkörning, rådgivning och/eller en offert på någon av våra modeller.

I samband med provkörningen görs en körkortskontroll för att kontrollera körkortets giltighet. Den ovan beskrivna behandlingen är en förutsättning för att vi ska kunna tillhandahålla tjänsten, varför den rättsliga grunden är fullgörande av avtal. CUPRA kommer att dela med sig av dina personuppgifter till CUPRAs auktoriserade partner* för att kunna bistå dig vid provkörningen och genomföra körkortskontroll. CUPRA kommer att spara dina uppgifter i 3 månader efter genomförd provkörning.

För att vi ska kunna marknadsföra våra produkter och tjänster genom rådgivning och/eller offert, utgår vi från att vårt intresse av att behandla dina personuppgifter väger tyngre än ditt intresse av att inte omfattas av vår behandling. Den rättsliga grunden för behandlingarna är därför intresseavvägning.

CUPRA kommer att dela med sig av dina personuppgifter till CUPRAs partner* för att kunna ge dig rådgivning/en offert. Ovanstående parter kan behöva behandla dina personuppgifter för andra ändamål, men innan sådan behandling sker kommer du att få lämna ditt samtycke eller informeras om vilken annan laglig grund som ger parten rätt att behandla dina personuppgifter.

CUPRA kommer att spara dina uppgifter i 6 månader från och med att du fått en offert.

Vill du läsa mer om dina rättigheter och hur vi behandlar personuppgifter - besök: https://www.cupraofficial.se/gdpr.html