Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
CUPRA samlar in dina personuppgifter för att kunna erbjuda dig rådgivning och/eller en offert på någon av våra modeller samt för att kunna ge dig möjlighet att erhålla nyhetsbrev från oss.

Våra berättigade intressen för sådan behandling är att marknadsföra våra befintliga eller kommande produkter eller tjänster. För att du ska ha möjlighet att säga upp prenumerationen på ett visst e-postnyhetsbrev kommer det att finnas anvisningar i varje utskick om hur du kan gå tillväga för att avböja framtida kommunikation.

CUPRA kommer att behandla dina personuppgifter för ovanstående ändamål så länge som du väljer att prenumerera på nyhetsbrevet.

CUPRA kommer att dela med sig av dina personuppgifter till CUPRAs återförsäljare för att kunna ge dig rådgivning/en offert. Ovanstående parter kan behöva behandla dina personuppgifter för andra ändamål, men innan sådan behandling sker kommer du att få lämna ditt samtycke eller informeras om vilken annan laglig grund som ger parten rätt att behandla dina personuppgifter.

CUPRA kommer att spara dina uppgifter i 6 månader från och med att du fått en offert.
Vill du läsa mer om dina rättigheter och hur vi behandlar personuppgifter:
www.vwgroup.se/var-integritetspolicy